Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

21jan

Europa en publieke rol religie

van 19:30 tot 22:00
1feb

kerkelijke inburgering

Van 1 februari tot 5 juli
8feb

Weg met zending?

van 13:00 tot 16:30
Bekijk agenda

Mannenreis Albanië

27 april tot 5 mei
Locatie: Albanië

Een ruige natuur, een heerlijke keuken en een vriendelijke bevolking. Dat is Albanië: een prachtig, onontdekt land tussen Italië en Griekenland. Wie verder kijkt, ontdekt meer. Albanië, ooit het ‘Noord-Korea’ van Europa, kent een roerige geschiedenis. Maar liefst 45 jaar lang zuchtte het land onder het communisme. Religie was verboden en Albanië werd de eerste atheïstische staat ter wereld. In 1991 ging het land weer open. In het voorjaar van 2018 gaan we naar Albanië toe! Samen met twintig mannen ontmoeten we de gastvrije inwoners en ontdekken we welke rol de geschiedenis in het leven van alledag speelt. We zien ook hoe het christelijk geloof weer een plek krijgt en laten ons inspireren door het enthousiasme van Albanese christenen.

Wil je een prachtig land ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten? Hou je van een goed gesprek met andere christenen, laat je je graag inspireren en vind je het mooi om van elkaar te leren? En ben je een betrokken PKN-man? Ga dan mee! Er is plek voor twintig mannen. Misschien kun je de reis samen met een familielid, vriend of gemeentelid maken. Maar ook in je eentje ben je welkom om te ervaren dat ontmoeting met anderen persoonlijke verdieping brengt.

De reis vindt plaats van vrijdag 27 april tot zaterdag 5 mei 2018 en kost 750 euro p.p. Voor meer informatie en opgave (let op: vóór 1 november 2017) klik hier.


Terug naar het overzicht