Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

29mei

Nationale Synode

van 13:00 tot 17:30
12jun

Bondgenoten in Missie

van 13:00 tot 17:00
12jun

Hendrik Kraemerlezing 2019

van 14:00 tot 16:00
Bekijk agenda

Reis naar Rostock

8 juni tot 16 juni
Locatie: Rostock, Duitsland

Rostock is een mooie, oude Hanzestad aan de Noord-Duitse Oostzee, in de provincie Mecklenburg-Vorpommern. Maar wie verder kijkt, ziet meer. Tot 1989 was dit deel van Duitsland onderdeel van de communistische DDR. Het communisme zag religie als risico voor de staatsveiligheid. Langzaam maar zeker verdween God uit Mecklenburg-Vorpommern. In Rostock is nog geen half procent van de inwoners christen. Daarom werkt de GZB juist hier! In de buitenwijken van de stad, vol met voormalige DDR-flats, zijn wij een gemeentestichtingsproject gestart.

Ben je geïnteresseerd in de recente geschiedenis van Europa, ontmoet je graag andere christenen en ben je bewogen met mensen die God nog niet kennen? Ga dan mee naar Rostock en omgeving! Geniet van de mooie natuur, duik in de roerige geschiedenis, ontdek wat gemeentestichting op moeilijke plekken betekent én ervaar dat God mensen niet vergeet!

De reis vindt plaats van vrijdag 8 juni tot zaterdag 16 juni 2018 en kost 599 euro p.p.  Voor meer informatie en aanmelden klik hier.


Terug naar het overzicht