Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

1aug

Individueel begeleide Stilteretraites

dinsdag, 1 augustus, de hele dag
7sep

Tentoonstelling Christendom en Antisemitisme

7 september tot 6 januari
7sep

There is More Conferentie

7 september tot 9 september
Bekijk agenda

Symposium 'Kwetsbare liefde'

Vrijdag, 19 mei van 15:00 tot 17:00
Locatie: Christelijke Hogeschool Ede

De CHE en de Stichting Leerstoel De kerk in de context van de Islam (VU) nodigen u van harte uit voor het symposium ‘Kwetsbare liefde’ op D.V. vrijdag 19 mei 2017. Tijdens dit symposium presenteert Prof. Dr. Bernhard Reitsma zijn nieuwste boek: Kwetsbare liefde. De kerk, de islam en de drie-enige God.

De vraag die tijdens dit symposium centraal staat is de volgende: De ontmoeting met de islam is een testcase voor de christelijke gemeente, waarin moet blijken of wij in ons spreken en handelen werkelijk recht doen aan wie God is. Hoe vertaalt zich dat concreet naar de praktijk?

Met medewerking van o.a.Kees van der Staay (fractievoorziter SGP-Tweede Kamer), Azzedine Karrat (imam van de Essalam moskee Rotterdam), Alain Verheij (twittertheoloog en blogger) en Tijs van den Brink. (dagvoorzitter en gespreksleider)

Het symposium vindt plaats bij de Christelijke Hogeschool in Ede op 19 mei van 15.00 tot 17.00 uur met aansluitend een hapje en een drankje. Voor meer informatie en om u aan te melden, klik hier.


Terug naar het overzicht