Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

22okt

Dom Hélder Câmaralezing

van 19:30 tot 21:15
24okt

Adventure Trip Noord - Afrika

24 oktober tot 28 oktober
26okt

The Justice Conference

26 oktober tot 27 oktober
Bekijk agenda

Holland Debriefing Week

Van 10 december 19:00 tot 15 december 15:00
Locatie: Landgoed Pauwenhof, Voorthuizen

De Holland Debriefing Week is een week voor christelijke werkers die God dienen of gediend hebben in een cross-culturele situatie. Het volbrachte werk van Jezus aan het kruis brengen aan een wereld die verloren gaat, is dé reden waarom je naar het zendingsveld gegaan bent. Deze week is een uitnodiging aan jou om zelf bij het kruis stil te staan en vandaaruit met nieuwe kracht en inzicht verder te kunnen.  

• Pas op de plaats maken na een bewogen tijd

• Reflectie en bezinning, de balans opmaken van de afgelopen termijn

 • Het verleden in de ogen kijken

• Genezing ontvangen

• Kracht en moed putten om verder te gaan

• Nieuwe visie en hoop vinden voor wat komen gaat

 • In alle veranderingen in Gods liefde blijven schuilen.

De week is gebaseerd op “The Exchange at the Cross”, het debriefing model dat is ontwikkeld door Le Rucher Ministries. De debriefing wordt geboden door werkers die zich kunnen verplaatsen in cross-culturele ervaringen en die werken vanuit een christelijke, op de bijbel gebaseerde visie met ruimte voor gebed en persoonlijke verwerking. Thema’s zoals conflict, omgaan met kritiek, crisis, transitie, omgaan met stress, onrecht en vergeving komen aan de orde.  Naast de voordelen van een groep waarin je ervaringen met elkaar kunt delen, zijn er 1-op-1 gesprekken met een debriefer en momenten voor persoonlijke bezinning. 

De week kost 425 euro p.p., 800 euro voor echtparen. De kosten zijn all - in. Voor meer informatie en aanmelding, klik hier.


Terug naar het overzicht