Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

24feb

Inspiratiedag Contextueel Bijbellezen

van 09:30 tot 16:30
3mrt

Naïma - vrouwendag

van 09:30 tot 16:00
10mrt

Zendingsbijeenkomst

zaterdag, 10 maart, de hele dag
Bekijk agenda

Individuele Stilteretraites

Dinsdag, 1 augustus, de hele dag
Locatie: De Hooge Berkt

Doe je crosscultureel werk in het buitenland of in Nederland  speel je met de vraag of dat wat voor jou is? Ben je op verlof of net teruggekeerd naar Nederland en zit je in die lastige fase van "re - entry"? Of zit je middenin de hectische periode voor een eerste vertrek naar het buitenland? Dan vind je het wellicht fijn om een pas op de plaats te maken en een stilteretraite in te plannen! 

Een individueel begeleide stilteretraite is een retraite op maat. Luisterend naar waar jij bent in je relatie met God krijg je Bijbelgedeelten en andere suggesties aangereikt die jou verder kunnen helpen. Eenmaal per dag heb je een ontmoeting met een begeleider die ongeveer een uur duurt. De rest van de dag ben je alleen met God.

Ook in 2017 zijn er weer mogelijkheden voor individueel begeleide stilteretraites! Tijdens de volgende periode reserveert Gemeenschap De Hooge Berkt in Bergeijk vier plaatsen in hun centrum speciaal voor mensen die crosscultureel werk doen. De periodes in 2017 zijn: 

- 19 juni tot 30 juni 2017

- 21 augustus tot 1 september 2017 

- 23 oktober tot 3 november 2017 

Opgave uiterlijk twee weken voor aanvang van een periode! 

De retraite kost €35 per persoon per dag voor een 1 - persoonskamer en volpension. 25€ per persoon per dag voor de begeleiding. De lengte van de retraite kan in overleg worden bepaald (2 - 6 dagen) 

Meer informatie of wil je je opgeven? annieke.vandijk@interserve.nl 


Terug naar het overzicht