Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

24mei

Werkgroep minst bereikten

van 14:00 tot 16:00
25mei

GlobalRize Contourloop

vrijdag, 25 mei, de hele dag
25mei

Inspiratiemiddag Kerk, Kinderen en Armoede

van 12:00 tot 16:30
Bekijk agenda

Hoogzomerklooster

21 juli tot 23 juli
Locatie: Abdij Nieuw Sion, Diepenveen

In het Hoogzomerklooster krijg je drie dagen lang handvatten om rust in te passen in je bestaan. Het kloosterleven biedt jou de basis voor dit super bijzondere event: de rust, de tradities en de eeuwenoude methoden om tot God, jezelf en je naaste te komen. Je doet mee aan de lauden, terts en completen (getijdengebeden). Je eet in de refter (eetzaal). En er is stilte in de gangen. Je weet niet wat je overkomt.

Oh, en er wordt natuurlijk ook heus wel gesport en gezellig gedaan. Maar buiten dat kun je ook uit je comfortzone stappen en vragen stellen die raken aan je identiteit: haal je alles uit je leven; hoe is het om als christen te leven; wat mag de onrust je kosten; en wat als anderen dingen doen die niet bij jou levensovertuiging passen?

Je wordt begeleid door ervaren jongerenwerkers en de inspirerende prediker-schrijver Rien van den Berg. Je kampeert met elkaar in één van de binnentuinen van het voormalige klooster. Neem jezelf een éénpersoons tentje mee?

Het Hoogzomerklooster is voor jongeren van 16 – 26 jaar en wordt deze zomer twee keer georganiseerd, in Abdij Nieuw Sion in Diepenveen. Deelname kost €125 per persoon. Voor meer informatie en om op te geven, klik hier.


Terug naar het overzicht