Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

24apr

Een gemeenschappelijk Nederlands woord

dinsdag, 24 april, de hele dag
27apr

Mannenreis Albaniƫ

27 april tot 5 mei
28apr

GlobalRize-dag

van 10:00 tot 11:00
Bekijk agenda

New Wine Zomerconferentie

22 juli tot 28 juli
Locatie: Walibi, Biddinghuizen

Van zaterdag 22 juli tot en met vrijdag 28 juli 2017 wordt de New Wine Zomerconferentie gehouden. 'God in ons midden' is het thema van de conferentie.

New Wine is een beweging van kerken waarin we elkaar aanmoedigen, inspireren en toerusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. Elk jaar organiseert New Wine Nederland in de zomervakantie de New Wine Zomerconferentie op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Zo'n vijfduizend christenen - jong en oud - met verschillende kerkelijke achtergronden komen hier samen om de doelstellingen van New Wine in praktijk te brengen. 

Het verloop van de week kenmerkt zich door samenkomsten met Nederlandse en internationale sprekers (inclusief vertaling), een ruim aanbod aan te volgen seminars en een uitgebreid, apart programma voor kinderen, tieners en jong-volwassenen. 

Aanmelden voor deze conferentie kan nog. Zowel voor één dag als voor de hele conferentie. Ook kunt u aangeven of u wilt komen kamperen. Voor meer informatie, klik hier.


Terug naar het overzicht