Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

23aug

Wereldraad van Kerken 70 jaar

van 16:00 tot 17:00
15sep

Vredesweek PAX 2018

15 september tot 23 september
15sep

Kerkproeverij 2018

15 september tot 16 september
Bekijk agenda

Space for God Day

Donderdag, 14 december van 09:30 tot 16:00
Locatie: De Spil, Maarssen.

Doe je crosscultureel werk in het buitenland of in Nederland? Ben je op verlof of ben je teruggekeerd naar Nederland en zit je in die lastige fase van ‘re-entry’? Of sta je nog helemaal aan het begin en zit je midden in de hectische periode voor een eerste ver-trek? Dan is een Space for God Day iets voor jou!

Tijdens een Space for God Day zet je tijd apart gezet om in alle rust en stilte God te ontmoeten en naar Hem te luisteren. Momenten in de groep zullen afgewisseld worden met tijd alleen. Tijdens de groepssessies krijg je ideeën en suggesties aangereikt die je kunt gebruiken tijdens de momenten van stilte.

De volgende Space for God Days wordt gehouden op donderdag 14 december van 9.30 tot 16.00 uur. Thema is: “Ben je nog op Koers?”      De Space for God Day wordt gehouden in ‘De Spil’ in Maarssen. Zie voor informatie en adres van dit retraitecentrum: http://www.retraitecentrum.nl.

Kosten: € 35 per persoon (te betalen bij aankomst). Koffie/thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Meebrengen: Bijbel, schrift of dagboek.

Opgeven: uiterlijk woensdag 6 december bij Annieke van Dijk: annieke.vandijk@interserve.nl

Er geldt een maximum van 12 deelnemers. Voor meer informatie, klik hier.


Terug naar het overzicht