Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

28sep

Raadsvergadering NZR

van 10:00 tot 12:30
2okt

Chinaberaad

van 13:30 tot 16:00
3okt

In gesprek over de Oud-Katholieke Kerk

van 19:30 tot 21:30
Bekijk agenda

Space for God Day

Donderdag, 11 januari van 09:30 tot 16:00
Locatie: De Spil, Maarssen.

Doe je crosscultureel werk in het buitenland of in Nederland? Ben je op verlof of ben je teruggekeerd naar Nederland en zit je in die lastige fase van ‘re-entry’? Of sta je nog helemaal aan het begin en zit je midden in de hectische periode voor een eerste ver-trek? Dan is een Space for God Day iets voor jou!

Tijdens een Space for God Day zet je tijd apart gezet om in alle rust en stilte God te ontmoeten en naar Hem te luisteren. Momenten in de groep zullen afgewisseld worden met tijd alleen. Tijdens de groepssessies krijg je ideeën en suggesties aangereikt die je kunt gebruiken tijdens de momenten van stilte.

De volgende Space for God Days wordt gehouden op donderdag 11 januari van 9.30 tot 16.00 uur. Thema is: “Ben je nog op Koers?”

De Space for God Day wordt gehouden in ‘De Spil’ in Maarssen. Zie voor informatie en adres van dit retraitecentrum: http://www.retraitecentrum.nl.

Kosten: € 35 per persoon (te betalen bij aankomst). Koffie/thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Meebrengen: Bijbel, schrift of dagboek.

Opgeven: uiterlijk woensdag 3 januari bij Annieke van Dijk: annieke.vandijk@interserve.nl

Er geldt een maximum van 12 deelnemers.


Terug naar het overzicht