Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

22okt

Dom Hélder Câmaralezing

van 19:30 tot 21:15
24okt

Adventure Trip Noord - Afrika

24 oktober tot 28 oktober
26okt

The Justice Conference

26 oktober tot 27 oktober
Bekijk agenda

Debatavond GZB

Dinsdag, 6 februari van 20:00 tot 22:30
Locatie: Bergkerk, Dr. Kuyperlaan 2, Amersfoort

Thema: ‘Ik geloof het wel’ - Een eerlijke zoektocht naar de relevantie van de Bijbel voor onszelf en de mensen om ons heen


Inspiratiebron voor ons leven: zo noemen wij de Bijbel vaak. Maar als we eerlijk zijn: wat is in de praktijk het verschil tussen ons leven en dat van veel niet-christenen? Is de Bijbel nog wel écht onze inspiratiebron, of kunnen we er in het leven van alledag maar weinig mee? Op D.V. dinsdagavond 6 februari gaan Paul Visser (predikant in Amsterdam) en politicus Jan Marijnissen (SP) in debat over de toegevoegde waarde van het christelijk geloof. We luisteren naar mensen die moeilijk met de Bijbel uit de voeten kunnen, maar ook naar Harriëtte Smit en Gerard de Wit (zendingswerkers in Europa)  die er juist op uitgaan om de relevantie van de Bijbel te laten zien. Er is alle ruimte te reageren en mee te discussiëren. De avond wordt geleid door Andries Knevel.
 
De (gratis!) debatavond begint om 20 uur en vindt plaats in de Bergkerk in Amersfoort, Dr. Kuyperlaan 2. Deze locatie is op tien minuten loopafstand van het Centraal Station van Amersfoort.
 
De vorige debatavond was snel vol. Via deze link kunt u zich opgeven. 


Terug naar het overzicht