Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

23aug

Wereldraad van Kerken 70 jaar

van 16:00 tot 17:00
15sep

Vredesweek PAX 2018

15 september tot 23 september
15sep

Kerkproeverij 2018

15 september tot 16 september
Bekijk agenda

Vrouw, leiderschap en cultuur

Dinsdag, 6 februari van 12:00 tot 14:30
Locatie: MissieNederland, Hoofdstraat 51, Driebergen

Op dinsdag 6 februari is er een lunchgesprek voor het netwerk vrouwentheologen. We gaan in gesprek over het thema 'Vrouw, leiderschap en cultuur' met Nienke Westerbeek en Rosette Wandera (Uganda). 

Nienke Westerbeek heeft als leider een holistische visie op de ontwikkeling en groei van medewerkers. Ze is directeur van Compassion en was hiervoor hoofdredacteur bij Eva. Ze heeft veel kennis van en ervaring met leiderschap. 

Rosette Wandera komt uit Uganda en is samen met haar man Richmond pastor van de 'New Life Baptist Church' in Kampala. Samen trainen ze voorgangers uit heel Oost-Afrika via het ‘Pastors Discipleship Network'. Ze heeft een bijzonder persoonlijk verhaal te vertellen, wat ze met ons zal delen!  

Let op: vanwege de beschikbaarheid van de sprekers is er dit keer 's ochtends intervisie. We starten met een gezamenlijk lunch (12.00 uur) om elkaar te ontmoeten en gaan daarna in gesprek met de sprekers. 

Programma
10.30 uur | Facultatitef: Intervisie (voor wie in een intervisiegroep zit)
12.00 uur | Netwerklunch
12.45 uur | Plenair gesprek over 'Vrouw, leiderschap en cultuur'
14.30 uur | Afronding

Dit is een open netwerk voor vrouwelijke theologen die werkzaam zijn of willen zijn in de Kerk. Van harte welkom! Nodig gerust andere vrouwentheologen uit om te komen. 

Het doel van het Netwerk Vrouwentheologen is om vrouwentheologen positief te positioneren in kerken en christelijke organisaties. Dat doen we onder andere door inspirerende lunchmeetings (drie à vier keer per jaar) te organiseren, een inspiratiedag en een studiedag.

Deelnemen aan dit lunchgesprek kost €10 per persoon. Voor meer informatie, klik hier.


Terug naar het overzicht