Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

5apr

CPOE-conferentie mensenhandel

van 13:30 tot 17:15
6apr

Inspiratiedag Kwetsbaar

van 09:30 tot 16:00
11mei

Workshop Pionieren

van 10:00 tot 12:30
Bekijk agenda

OMF Mission Event

Zaterdag, 14 april van 10:00 tot 16:00
Locatie: Camping Beloofde land, Bosweg 17, Voorthuizen

Inspirerend Mission Event voor jong en oud

OMF nodigt iedereen van harte uit voor hun eerste OMF Mission Event met als thema: ‘Uw aanwezigheid verandert’. Het belooft een boeiende en interactieve dag te worden waarop zending – door een mooie combinatie van workshops, inspirerende sprekers, een fair en een belevingsroute – heel dichtbij komt. Welkom op 14 april 2018 van 10.00 tot 16.00 uur op camping Beloofde land, Bosweg 17 in Voorthuizen!

Programma
Het programma is afwisselend en gericht op inhoud én ervaren. Het speelt zich zowel binnen als buiten af.

10.00-10.30 Inloop
10.30-11.00 Opening Mission Event
11.00-13.30 Fair, belevingsroute en workshops
11.15-12.00 Workshopronde 1
12.45-13.30 Workshopronde 2
13.45-15.15 Gezamenlijke dankdienst
15.15-16.00 Fair en belevingsroute

Het mooie van dit flexibele programma is dat je vrij bent om te komen en gaan wanneer je wilt.

Workshops
Je kunt kiezen uit drie verschillende workshops:
1. Zendingswerker Samuel L. uit Thailand vertelt op een boeiende manier over Gods aanwezigheid op het zendingsveld.
2. In Nederland wonen duizenden studenten uit Oost-Azië. Wat doet God in hun leven en hoe werkt dat door in kerken in Oost-Azië en Nederland?
3. Deze workshop gaat over een gevoelig gebied in Oost-Azië. Omwille van de veiligheid van de lokale mensen en de zendingswerkers kunnen we momenteel nog niet meer delen op de site. Zodra het mogelijk is zullen we meer informatie geven.

Je hoeft je niet vooraf op te geven voor de workshops.

Dankdienst
Centraal in het programma staat een dankdienst met als thema: ‘Uw aanwezigheid verandert’. In Gods aanwezigheid veranderen mensen en situaties. Het belooft een mooie dienst te worden met medewerking van:
• Samuel L. – zendingswerker van OMF in Thailand. Samuel is een inspirerend spreker en gemeentestichter. Hij vertelt je graag over de grote dingen die God doet in Noord-Thailand.
• Jacques Brunt – spreker en bijbelonderwijzer, onder andere bekend van Heart Cry. Hij daagt ons uit om een weg te gaan van gehoorzaamheid aan en vertrouwen op God.
• Gert Visscher – spreker en muzikant. Hij zet graag zijn talent in om samen met jou God groot te maken tijdens het bidden en zingen.

Kinderen van harte welkom
Ouders en kinderen kunnen een groot deel van de dag samen optrekken. Bijvoorbeeld op de fair, tijdens de belevingsroute en in een indoor- en outdoorspeeltuin. Tijdens de dankdienst is er een crèche voor kinderen van 0 t/m 3 jaar en een leuk interactief programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Gratis
Deelname aan de dag is gratis. We delen graag uit van wat God ons schenkt. Mocht je financieel willen bijdragen, dan kan dat op de dag zelf door een machtigingskaart in te vullen. Koffie, thee en limonade zijn gratis verkrijgbaar. Voor andere drankjes en lekkere Oost-Aziatische hapjes vragen we een kleine vergoeding.

Aanmelden
We zien ernaar uit om jou/jullie te ontmoeten en deze dag samen te beleven. Aanmelden is gewenst en kan via deze link.


Terug naar het overzicht