Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

21jun

Doof de Geest niet uit!

van 10:30 tot 16:15
25jun

Instructiebijeenkomst Bijbellezen in de multiculturele groep

van 20:00 tot 22:00
29jun

ETS-studiedag

van 10:30 tot 16:00
Bekijk agenda

The Justice Conference

26 oktober tot 27 oktober
Locatie: Twee locaties
Mpho Tutu, Anglicaans priester, auteur en dochter van de Zuid-Afrikaanse oud-aartsbisschop Desmund Tutu, spreekt op 27 oktober op The Justice Conference van ontwikkelingsorganisatie Tear. Ook de Canadese schrijfster Ann Voskamp, bekend van boeken als Duizendmaal dank en Gebroken leven en de Amsterdamse advocaat en politicus (ChristenUnie) Don Ceder leveren een bijdrage. 

The Justice Conference maakt deel uit van een wereldwijde beweging. Het is de tweede keer dat Tear de conferentie naar Nederland haalt. Het thema is dit keer ‘Love thy Neighbour’. Joost van Dieren:  ‘Zonder liefde verdorren we. Daarom vroeg Jezus ons om onze naaste lief te hebben. Bij het woord love gaat het om elkaar recht doen, hoe ongemakkelijk dat soms ook kan zijn. Bij de woorden thy neighbour gaat het over iedereen die je tegenkomt: van vrienden op een feestje tot mensen uit je straat.’
The Justice Conference bestaat uit een hoofdprogramma op zaterdag 27 oktober (Midden Nederland Hallen, Barneveld) en een pre-conference op vrijdag 26 oktober (Christelijke Hogeschool Ede). Het hoofdprogramma biedt een keur aan (internationale) sprekers en artiesten. De pre-conference is bedoeld voor wie extra verdieping zoekt en heeft een aparte track voor voorgangers/predikanten en ondernemers.
Voor meer informatie en het bestellen van tickets klik hier.

Terug naar het overzicht