Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

19nov

Symposium leiderschap en Martin Luther King

maandag, 19 november, de hele dag
23nov

Studieweekend Weg van de Tora

Van 23 november tot 24 november
24nov

40 jarig bestaan stichting Evangelie & Moslims

zaterdag, 24 november, de hele dag
Bekijk agenda

Ontmoetingsdag Leprazending

Zaterdag, 13 oktober, de hele dag
Locatie: Afrikamuseum, Berg en Dal (bij Nijmegen)

Dit jaar organiseert Leprazending Nederland een bijzondere ontmoetingsdag op een bijzondere locatie: we ontmoeten elkaar in het Afrikamuseum. Het thema is: Buitengesloten. U hoort wat uitsluiting met iemand doet, en welk werk wij – samen met uw hulp –  verzetten om dit te voorkomen.

We maken er een gezellige, informatieve dag van. Steekwoorden: ontmoeting, gezelligheid en interactie. Tijdens een ongedwongen programma luistert u naar een expert op het gebied van pesten. Ook komt ex-leprapatiënt Isshak uit Tsjaad naar Nederland om zijn ervaringen te delen. Een Congolese band zorgt voor swingende Afrikaanse muziek.

Na afloop van het programma is er nog gelegenheid om in het Afrikamuseum rond te kijken, Afrikaanse kunst te bewonderen en buiten de sfeer te proeven van Afrikaans dorpen.

Toegang voor de dag is gratis. Wel vindt er een collecte plaats.

Aanmelden kan via de link https://www.leprazending.nl/ontmoetingsdag?utm_source=Leprazending&utm_campaign=41b0ae5fcb-EMAIL_CAMPAIGN_2018_07_03_09_14_COPY_02&utm_medium=email&utm_term=0_1150385b67-41b0ae5fcb-226850981


Terug naar het overzicht