Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Meer nieuws

Kerstbericht

maandag, 23 december 2019

Opkomende Missionaire Bewegingen

maandag, 18 november 2019

Niet bang zijn ons geloof publiek uit te drukken

vrijdag, 1 november 2019
Bekijk nieuws

Actueel

Zendingserfgoedkalender

Terug naar het overzichtmaandag, 26 augustus 2019

Vanaf eind augustus is de Zendingserfgoedkalender 2020 weer beschikbaar. In deze kalender staat de verbeelding van het Evangelie door christenen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika centraal.

Voor 2020 zijn dat schilderijen van Bijbelverhalen door de Indiase kunstenares Mrs. Jayashree Jayapaul. Zij heeft een unieke eigen stijl, die soms impressionistisch aandoet. De kalender geeft informatie over het land, dat met de Thomaschristenen een van de vroegste christelijke gemeenschappen kent. Verder geeft het een overzicht  van de geschiedenis van zending en kerk, projectpartners van Kerk in Actie en christelijke kunst in India. Bij de kalender is ook een boekje met meer schilderijen van de kunstenares verschenen met bij elk schilderij een korte meditatie (voor elke week 1) en enkele dichtregels welke ook gezongen kunnen worden.

De Zendingserfgoedkalender 2020 kost € 9 per stuk. Commissies en diaconieën kunnen bij bestellingen vanaf 10 stuks (te verzenden aan één adres) exemplaren bestellen tegen een gereduceerde prijs van € 6 per stuk. Het verschil kunnen commissies voor hun werk gebruiken.

Het boekje kost eveneens 9 euro per stuk. Klik hier voor bestellen en informatie.