Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

20nov

Kerk voor iedereen? Dat werkt zo!

van 10:00 tot 15:00
21nov

Business as Mission Congres

21 november tot 22 november
23nov

Werkdag Geloven zonder Grenzen - Raad van Kerken

van 10:15 tot 15:30
Bekijk agenda

Preekfestival

Dinsdag, 17 september van 10:30 tot 18:30
Locatie:

Het Preekfestival is een dag vol inspiratie en ideeën, studie en bezinning voor voorgangers en theologiestudenten. Het programma biedt een brede waaier aan lezingen en workshops, over allerlei aspecten van het predikantschap: over de spiritualiteit van de predikant, over ambacht en inspiratie, over het wordingsproces van de preek, over de verhouding tussen preek en cultuur, over het belang van taal en retorica, over de performance van de preek, over preek en feedback en nog veel meer.

Het festival wil predikanten een hart onder de riem steken en hen aansporen om zich met enthousiasme en overgave te wijden het wekelijkse preekwerk.

Het festival richt zich primair op predikanten/voorgangers, theologen en theologiestudenten uit alle protestantse denominaties in ons land. Ook theologisch-geïnteresseerde leken zijn welkom.

Een all-in ticket voor de gehele dag bedraagt € 35. Dat is inclusief twee tegoedbonnen voor koffie/thee.

Lunch en avondeten zijn voor eigen rekening; er is volop keus bij de lokale horeca (de organisatie maakt met enkele uitbaters nadere afspraken).

Studenten theologie (WO)/HBO) hebben gratis toegang, maar dienen zich wel aan te melden. Studenten dienen een scan van hun collegekaart te mailen aan pep@tukampen.nl. Ze krijgen daarna een code waarmee ze op www.pepredikanten.nl/preekfestival 100% korting krijgen op hun aanmelding.

Voor meer informatie, klik hier.


Terug naar het overzicht