GroenGelovig 2023: De roep om te luisteren


  • Datum:
  • Locatie: De Basiliek
  • Adres: Wiltonstraat 56, Veenendaal

Het thema ‘De roep om te luisteren’ loopt als een rode draad door het programma. Het programma bestaat uit een plenair hoofdprogramma, praktische workshops en verdiepende colleges. Daarnaast biedt het programma veel ruimte voor ontmoeting met mensen die net als jij op zoek zijn naar een levensstijl die recht doet aan mens en natuur. We eindigen GroenGelovig met de netwerkborrel.

Hoofdprogramma

Tijdens het plenaire hoofdprogramma worden al je zintuigen geprikkeld. Door inspirerende toespraken van onze hoofdsprekers, artiesten én tal van creatieve elementen. Bekijk hier de eerste namen

Proeverijen en colleges

Na ieder plenaire hoofdprogramma volgt een break-outprogramma bestaande uit een divers aanbod proeverijen; korte en krachtige workshops die je concrete handvatten bieden om thuis, in je kerk of leefomgeving het verschil te maken. Afhankelijk van je interessegebied stel je je eigen keuzemenu samen. Voor de mensen die liever meer kennis vergaren bieden we tijdens iedere proeverij-ronde een verdiepende college aan.

Ontmoeting

Tijdens GroenGelovig is veel ruimte voor ontmoeting. Tussen de programmaonderdelen door en tijdens de netwerkborrel die start na afloop van het laatste plenaire hoofprogrammaonderdeel.

Voor meer informatie, klik hier.