​Meet & Greet: Theology and more… (SKIN & PKN)Ben je geïnteresseerd om je te verdiepen in het christelijk geloof? Ben je werkzaam als kerkleider of wil je onderzoeken of jouw toekomstige levenspad of roeping die kant op leidt? Kom dan naar deze Meet & Greet: Theology and more… georganiseerd door SKIN (Samen Kerk in Nederland) en de PKN (Protestantse Kerk Nederland)!

In een afwisselend programma krijg je de gelegenheid om kennis te maken met verschillende theologie-opleidingen in Nederland en Vlaanderen, en te kijken welke opleiding het best bij jou past. Alumni zullen vertellen over hun motivatie om te gaan studeren, de barrières die ze tegenkwamen en hoe ze die hebben overwonnen, en wat de studie hen heeft gebracht. Ook zullen er christelijke organisaties aanwezig zijn die studenten ondersteunen, bijvoorbeeld op pastoraal of financieel vlak. Taal: mix Nederlands en Engels, indien nodig is vertaling beschikbaar.

Interesse? Meer informatie en aanmelden (graag uiterlijk 16 maart): Madelon Grant, madelon@skinkerken.nl of 06 33788164.