MissieNederland: You give life


  • Datum:
  • Locatie: Royal Mission
  • Adres: De Schutterij 10, Veenendaal

Als netwerk geloven we dat de wereld een kerk nodig heeft die leven brengt. Wij geloven dat Jezus de potentie geeft aan zijn kerk om leven te brengen, daar waar het leven in al zijn volheid gemist wordt. Tijdens deze MissieNederland-ontmoeting met partners en deelnemers willen we samen danken voor het leven wat hij geeft en heeft gegeven in onze samenwerkingen.

Jubileum

In het bijzonder staan we stil bij 50 jaar samenwerking op wereldwijde missie. Dit jaar mogen we namelijk vieren dat de Evangelische Zendings Alliantie (EZA) 50 jaar geleden is opgericht. In 2013 fuseerde de EZA met de Evangelische Alliantie (EA) waarna de fusienaam MissieNederland ontstond (in 2015).

Afscheid Jan Wolsheimer

We zullen deze dag ook afscheid nemen van Jan Wolsheimer als directeur van MissieNederland en danken voor wat God gegeven heeft door hem heen.

Een stap verder in het brengen van leven

In de middag gaan we als netwerk samen onderzoeken welke thema’s we de komende beleidsperiode willen agenderen om de lokale kerk een stap verder te helpen in het brengen van leven in deze wereld. De uitkomst zal worden gebruikt als input voor het nieuwe strategische plan van 2024- 2028.

 

Voor meer informatie over het programma en aanmelden, klik hier.