SDOK-event: ‘Sterk en moedig’


  • Datum:
  • Locatie: De Schuilplaats
  • Adres: Otterloseweg 18A, Ede

Kerkdiensten. Kinderbijbels voorlezen. Evangeliseren. Al deze dingen zijn strikt verboden in China. De overheid heeft strenge sancties voor degenen die het beleid ongehoorzaam zijn. Ze loven zelfs een premie uit wanneer deze “illegale activiteiten” gemeld worden. Christenen in China liggen onder vuur. Hoe blijven ze staande? Tijdens ‘Sterk en moedig’ hoor je verhalen uit de eerste hand.

Hoofdspreker tijdens het event is vervolgd christen Bob Fu. Uit ervaring weet Bob Fu hoe de Chinese gevangenis er van binnen uitziet. Hij werd opgesloten en gemarteld vanwege ‘illegaal evangeliseren’. Sinds zijn vrijlating zet Bob Fu zich met zijn organisatie China Aid in voor vervolgde landgenoten. Uit de eerste hand vertelt hij over de ontwikkelingen in China en deelt hij verhalen van broers en zussen die lijden van wege hun geloof.

Bob Fu woont inmiddels in de Verenigde Staten en sprak op talloze plaatsen, waaronder het Amerikaanse congres en tientallen kerken. Tijdens het event word je door o.a. Marcel Vroegop van Geloofstoerusting uitgedaagd: hoe pas je de lessen van Chinese christenen toe in je eigen leven? Muziek en samenzang door o.a. Maartje Lamberink.

De toegang is gratis. Om een plek te reserveren klikt u hier.