Xplore Mission Weekend


  • Datum:

Xplore Mission heeft een uniek karakter doordat vier zendingsorganisaties – OMF Nederland, WEC, Interserve en Wycliffe Bijbelvertalers – de handen ineen geslagen hebben. Zo kun jij gebruik maken van een breed netwerk met diverse informatie en jarenlange ervaring.

Onze visie is om jou verder te helpen in je zoektocht naar een plek in de zending. Een plek die goed bij jou past. Om zo God te dienen en de ander, in een cross-culturele setting. Of je nu in Nederland blijft of vertrekt naar het buitenland. Wij willen naast je staan en een stuk met je oplopen.

Dit doen wij door elk jaar een weekend  te organiseren waarin zending centraal staat. Wij willen jou informeren en stimuleren om elke stap in vertrouwen te gaan met de Heer. Samen willen we nadenken over vragen en keuzes die op je afkomen. In deze hele zoektocht ben jij het belangrijkste onderdeel! En door Bijbelse voorbeelden en recente ervaringsdeskundigen krijg je zo een breder beeld hoe dit er voor jou uit kan zien. Zending is door God geïnitieerd en Hij gaat verder met Zijn Missie. Doe je mee?

Iedere dag, beginnende bij vrijdagavond, zullen sprekers stil staan bij een onderdeel van het thema.
Daarnaast zijn er nog verschillende workshops. De sprekers zullen je inspireren en vanuit Bijbels perspectief ingaan op het thema. Gods opdracht is namelijk nog niet volledig voltooid. “Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen.” Mattheüs 28:19

Meer informatie vind je hier.

Locatie:

Cornerstone
Hagelkruisstraat 19
5835 BD Beugen