MemberCare-dag 2024 over trends in wereldzending

Iedereen die benieuwd is naar trends in wereldzending en de invloed op de zorg voor uitgezonden werkers is van harte welkom op de MemberCare-dag op 4 oktober in het gebouw van NGK De Lichtboog aan de Kruisboog 22 in Houten. De dag begint om 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) en eindigt met een borrel vanaf 15:15 uur. Tot en met 6 september geldt een vroegboektarief van 35 euro.

Ochtendprogramma
Trends in wereldzending vanuit diverse observaties door o.a. Jan Wolsheimer, directeur van CAMA Zending. Daarnaast delen Marco en Marjolein Schuurmans – zendelingen in Suriname onder de wanaja’s en internationaal betrokken bij Foundations for Farming – een aantal praktijkvoorbeelden vanuit het zendingsveld.

Middagprogramma
Met elkaar nadenken over de gevolgen van deze trends voor de begeleiding van (zendings)werkers en afsluiting met nieuwe inzichten en handvaten om de werkers de juiste zorg te blijven geven.

Deze dag is ook interessant voor medewerkers van (zendings)organisaties of voor (zendings)werkers die zich aan het voorbereiden zijn op uitzending of werkers die op verlof zijn in Nederland en mee willen denken over dit onderwerp. Ook leden van thuisfrontteams en andere personen die betrokken zijn bij zendingswerkers zijn van harte welkom.

Voor meer informatie klik hier.