SKIN lanceert talenten- en kennisbank

SKIN Talentenbank online!

Vol trots lanceert SKIN recent haar Talentenbank! In deze Talentenbank staan mensen opgenomen uit de internationale en migrantenkerken, die hun talenten beschikbaar stellen. Want alleen door elkaar als kerken en christenen met verschillende talenten tot hand en voet te zijn, kunnen we een sterk en gezond Koninkrijk van God opbouwen in dit land.

Waarom deze Talentenbank?

Veel mensen weten niet dat er zo’n 1 miljoen christenmigranten en circa 1.000 internationale en migrantenkerken in Nederland zijn. Uit onderzoek blijkt dat deze kerken een belangrijk bijdrage leveren aan de samenleving. Er zijn mensen met allerlei talenten en expertises in deze gemeenschappen. ​

SKIN wordt regelmatig gevraagd om sprekers vanuit de internationale kerken, bijvoorbeeld als gastspreker in een kerkdienst. Met deze Talentenbank wil SKIN bemiddelen tussen de talenten en expertises die er zijn, en mensen en organisaties die daar belangstelling in hebben. Dat kan ook tussen kerken onderling zijn. Zo kunnen we elkaar tot hand en voet zijn, en meer genieten van de veelkleurigheid, deskundigheid en veelzijdigheid die te vinden is in het christendom in Nederland. 

Hoe werkt het? 

Op deze website presenteren verschillende mensen vanuit de internationale kerken zichzelf. Ze geven aan, welke talenten of expertise zij willen delen met anderen. Dit kan bijvoorbeeld door als gastspreker ergens een lezing of preek te geven, mee te werken aan onderzoek, of geestelijke zorg (in eigen taal) te verlenen aan iemand die daar behoefte aan heeft.

Als u een spreker wilt boeken, dan kunt u een email naar SKIN sturen met daarin uw contactgegevens, de spreker of het onderwerp waarin u interesse heeft, en achtergrondinformatie over uw organisatie en activiteit. 

Wij vragen een eerlijke vergoeding die ten goede komt aan de betreffende spreker
 

 

SKIN Kennisbank online!

Daarnaast heeft SKIN de afgelopen maanden met een aantal partners ook hard gewerkt aan een online Kennisbank. Waarom deze kennisbank? Eén van de dingen waar internationale en migrantenkerken vaak tegen aan lopen, is dat ze niet de informatie hebben of kunnen vinden, die ze nodig hebben. SKIN heeft gemerkt dat dit vaak vragen zijn over administratie en organisatie, over huisvesting, of over actualiteiten. Deze Kennisbank dient daarom als een database van informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van de internationale kerken.