Missionaire ontmoeting SKIN en NZR

Kom naar de missionaire ontmoetingsmiddag in Utrecht op 24 september, georganiseerd door Samen Kerk in Nederland (SKIN) en de Nederlandse Zendingsraad (NZR).
Internationale kerken zijn vaak heel missionair actief en doen veel aan evangelisatie. Er zijn in Nederland ook allerlei missionaire organisaties. Deze middag willen we elkaar ontmoeten en ervaringen delen over missie en zending, zowel in Nederland als in het buitenland. Zo willen we ontdekken welke mogelijkheden er zijn om elkaar te versterken in het missionaire werk.

Het programma bestaat uit een mix van verschillende gespreksrondes rondom veelgestelde vragen zoals ‘hoe kunnen we de Nederlandse samenleving beter bereiken?’, ‘welke mogelijkheden zijn er om vanuit Nederland projecten in mijn land van herkomst te steunen’, ‘een goede, missionair gedreven plek voor de jeugd zijn’. Er zijn interessante sprekers zoals dr. Bosco Bangura, die zal spreken over missie in de Westerse context. 

Hedwig Komproe van SKIN en Berdine van den Toren-Lekkerkerker van de NZR gingen met elkaar in gesprek om het thema en het belang van deze missionaire ontmoeting te introduceren.

Alle internationale kerken, en bij de NZR aangesloten organisaties, zijn van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via deze link. Meer informatie via marjolein@skinkerken.nl of crietveld@zendingsraad.nl.