Wycliffe Bijbelvertalers lanceert unieke BijbelBoost

Wycliffe Bijbelvertalers lanceert een inspirerende online videoserie. De serie is bedoeld om mensen te stimuleren de Bijbel een grotere rol te geven in hun leven: een BijbelBoost dus. Op Hervormingsdag – 31 oktober – ontvangen de deelnemers de eerste boost in hun mailbox.

“Veel mensen zoeken naar manieren om hun Bijbel meer te gebruiken,” zo stelt directeur Bram van Grootheest. “Wycliffe Bijbelvertalers wil christenen daarbij helpen vanuit de liefde voor Gods Woord. De Bijbel is een uniek en nog altijd relevant Boek. Het is een bijzonder cadeau dat je niet op de plank laat liggen. Alleen, op de een of andere manier, blijkt het lastig om dat in de praktijk te brengen. Wycliffe Bijbelvertalers helpt daar graag bij door middel van de BijbelBoost. We hopen en verwachten dat de BijbelBoost een dieper verlangen teweegbrengt naar wat Gods Woord te zeggen heeft, juist ook nu!”

De eerste Boost is bewust gepland op Hervormingsdag. “Mede dankzij de Reformatie hebben we in Nederland makkelijker toegang gekregen tot de Bijbel in onze eigen taal. We willen mensen rond die datum weer (opnieuw) de kracht van Gods Woord helpen ontdekken.” De BijbelBoost bestaat uit zes mails met indrukwekkende getuigenissen, aansprekende opdrachten en inspirerende video’s van onder andere Bert Noteboom, Joline Zuidema en Jacques Brunt. Aanmelden kan via www.wycliffe.nl/bijbelboost.

Wereldwijd zijn er 1,45 miljard mensen zonder Bijbel in hun eigen taal. Wycliffe Bijbelvertalers hoopt met deze BijbelBoost de liefde voor Gods Woord te vergroten en Nederlandse christenen te betrekken bij het wereldwijde vertaalwerk.

Klik hier voor een impressie en om je aan te melden!