Werelds Bijbellezen

Misschien ken je hem wel: de Bijbel-app van Youversion. Het is de populairste Bijbel-app voor smartphone of tablet, en wordt wereldwijd gebruikt. Wat niet iedereen weet is dat je in deze app ook leesplannen kunt volgen; je leest dan een dagelijkse bijbeltekst, gevolgd door een korte meditatie, wat vragen en/of een gebed.

Vanaf nu kun je je ook gratis aanmelden voor een leesplan dat gemaakt is rond de eerste brief uit het boek Zeven Brieven uit de Wereldkerk.

Het eerste leesplan draait rond het thema: God dienen in heel je leven. In dit leesplan gaat Elizabeth Sendek, een theologe uit Colombia en schrijfster van de eerste brief, in op de vraag hoe het christelijk geloof meer betekenis kan krijgen voor de hele week, dus niet alleen op zondag. Want secularisatie komt niet uitsluitend voor in het Westen: ook in andere delen zie je dat christenen moeite hebben om hun geloof aan het dagelijks leven te verbinden.

Voor meer informatie over het leesplan klik hier. Voor meer informatie over het boek Zeven brieven uit de Wereldkerk, klik hier.