Verre Naasten organiseert in juni nieuwe citygame: Saecret

In de maand juni organiseert mission-organisatie Verre Naasten in vijf verschillende steden een nieuwe citygame: Saecret. Tijdens deze spannende game speuren de deelnemende teams in de stad naar een nieuwe identiteit voor een evangelist. Saecret combineert spanning, plezier, bewustwording en sportiviteit tijdens een uitdagend avondje uit, van 19.00-23.00 uur. Verre Naasten organiseert Saecret in Zwolle (2 juni), Utrecht (3 juni), Groningen (9 juni), Dordrecht (10 juni) en Arnhem (17 juni). 

Citygame
Saecret combineert de Engelse woorden secret (geheim) en sacred (heilig). Deze twee aspecten komen in deze citygame volop aan bod: als een soort ‘escaperoom in het groot’ moeten de deelnemers de stad doorzoeken naar aanwijzingen, raadsels, opdrachten en oplossingen om een evangelist uit een gevaarlijk, gesloten gebied te helpen. De teams van vier deelnemers buigen zich over verschillende opdrachten in de buitenlucht en gaan de strijd aan met andere teams. Welk team geeft de evangelist zo snel mogelijk een nieuwe identiteit? De tijd tikt… En er dreigt gevaar!

Geloof delen wereldwijd
Met Saecret wil Verre Naasten op een vernieuwende manier aandacht vragen voor haar missie: geloof delen wereldwijd. Het werk van evangelisten wereldwijd vraagt om flexibiliteit, doelgerichtheid en doorzettingsvermogen, maar kan soms ook gevaarlijk zijn. Tegelijk mogen vertrouwen en ontspanning doorklinken in het mission-werk.

Vijf steden, verspreid over Nederland
Door Saecret op verschillende plekken in Nederland te organiseren, hebben teams vanuit heel het land de mogelijkheid om mee te doen aan deze uitdagende citygame. Saecret richt zich op teams van vier personen, van jong (15+) tot oud. De deelnemers betalen een beperkte maandelijkse bijdrage aan Verre Naasten om mee te doen aan Saecret. De opbrengst is bestemd voor het werk van evangelisten wereldwijd. Meer informatie en opgave: www.verrenaasten.nl/saecret.