De wereld rond

Zin om tijdens de dagelijkse rit naar het werk, de afwas of andere klussen te luisteren naar een podcast waarin mensen die zich inzetten kerk en zending overal ter wereld? Dan staan er op het moment van schrijven 40 afleveringen van de podcast De Wereld rond voor u klaar (op het platform van uw keuze). Hierin spreekt Gerard Adriaanse “zendelingen over hun leven en werk, hun wel en wee en wat hen beweegt.”

Gerard en Rebeca Adriaanse zijn sinds 1998 als zendelingen aan het werk in de radiowereld, onder andere in Costa Rica, Aruba en Australië. Tegenwoordig wonen en werken ze namens Zending en Gemeente in Spanje en werken mee aan de productie van Spaanstalige programma’s. Je kunt over hun werk lezen op hun blog.

Sinds 2022 maakt Gerard de podcast waarin hij collega’s interviewt over wat hen beweegt. Elke twee weken is er een nieuwe aflevering te beluisteren.

Luister hier (onder andere) naar de introductie van de podcast.