Fusie doopsgezinde organisaties

Op 1 januari 2024 is de Doopsgezinde Zending gefuseerd met de Gemeenschap voor Doopsgezind Broederschapswerk. De nieuwe organisatie heet Stichting Doopsgezinde Geloofsopbouw en Solidariteit.

Het doel van de fusie is een efficiëntere en modernere landelijke organisatie. “We willen graag alle energie steken in onze bestaande en nieuwe projecten en Doopsgezind Nederland informeren en enthousiasmeren voor deze projecten.”

De Stichting voor Doopsgezinde Geloofsopbouw en Solidariteit zet zich in voor broederschapswerk en solidariteit in binnen- en buitenland. Naar aanleiding van de fusie is ook een nieuwe website gelanceerd. Voor achtergrondinformatie over de geschiedenis van de doopsgezinde zending klikt u op deze link.

Beeld: Stichting Doopsgezinde Geloofsopbouw en Solidariteit