Oxford Centre for Mission Studies stelt Dr. Chammah J. Kaunda aan

The Oxford Centre for Mission Studies (OCMS) maakte bekend dat het de Zambiaanse wetenschapper Dr. Chammah J. Kaunda heeft aangesteld als zijn nieuwe Academic Dean. OCMS is meer dan 40 jaar geleden opgericht door leidende personen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika om te voorzien in vooraanstaand missiologisch onderwijs en onderzoek in diverse globale contexten. Het unieke PhD programma van OCMS heeft sinds 1983 al bijna 200 promovendi voortgebracht uit 56 landen. Via zijn Regnum uitgeverij brengt OCMS ca. 20 boeken per jaar uit, naast het peer-reviewed journal, Transformation. ‘With core values of spiritual community, hospitality, global connectivity, excellence and context-driven innovation, OCMS contributes to equipping the global church for faithful witness’.  

Dr. Kaunda neemt de plek in van Dr. Tom Harvey, die een sleutelrol vervulde in de ontwikkeling van het PhD programma.