Individueel begeleide stilteretraites

Doe je crosscultureel werk in het buitenland of in Nederland, of speel je met de vraag of dat wat voor jou is? Ben je op verlof of na uitzending teruggekeerd naar Nederland en zit je in die lastige fase van ‘re-entry’? Of zit je middenin de hectische periode voor een eerste vertrek naar het buitenland? Dan vind je het wellicht fijn om een pas op de plaats te maken en een stilteretraite in te plannen.

Namens Interserve organiseert Annieke van Dijk stilteretraites. Een individueel begeleide stilteretraite is een retraite op maat. Luisterend naar waar jij bent in je relatie met God of welke vragen er voor jou spelen, krijg je Bijbelgedeelten en andere suggesties aangereikt die jou verder kunnen helpen. Eenmaal per dag ontmoet je Annieke voor een gesprek van ongeveer 45 minuten. De rest van de dag ben je alleen met God in de stilte. De lengte van je retraite – twee tot zes dagen – wordt in overleg bepaald.

Tijdens de volgende periodes reserveert Gemeenschap De Hooge Berkt in Bergeijk vier plaatsen in hun centrum speciaal voor mensen die crosscultureel werk doen:

  • 27 februari – 3 maart 2024
  • 30 april – 5 mei 2024
  • 30 juli – 4 augustus 2024
  • 29 oktober – 3 november 2024
  • 17-22 december 2024

Heb je vragen of wil je je opgeven voor een retraite, kijk dan hier voor de meest recente retraite-informatie.