Nederlandse Zendingsraad
Eenheid in Zending

Agenda

27sep

Raadsvergadering NZR

van 10:00 tot 12:30
28sep

Kerkmuren: zegen of vloek?

28sep

Kerkproeverij 2019

28 september tot 29 september
Bekijk agenda

Actueel

Van God is de aarde

vrijdag, 20 september

Zendingserfgoedkalender

maandag, 26 augustus
Bekijk nieuws
Aanmelden nieuwsbrief NZR

Verdieping

 •  “Any advocacy of national, racial or religious hatred that constitutes incitement  to discrimination, hostility or violence shall be prohibited by law.”  Article 20 (2) of the 1966 International Covenant on Civil and Political Rights (ICCPR) 
  Lees meer
 • Explorations in Evangelism

  vrijdag, 30 augustus
  Door middel van regionale ontmoetingen willen het Evangelism Program van de Wereldraad van Kerken en CWM (Council for World Mission) in verschillende contexten onderzoeken wat er gedaan wordt aan de basis met betrekking tot evangelisatie. In dit proces wordt ruimte geschapen voor ontmoetingen door middel van bezoeken, uitwisselingen met lokale gemeenschappen en het verkrijgen van een impressie van wat evangelisatie in een plaatselijke context betekent.
  Lees meer
 • Vista is een onderzoeksbulletin van Redcliffe College. Voor het 33e nummer stond de vraag “Wie spreekt er namens Europa” centraal. In een context van politieke polarisatie en fragmentarisatie (zie bijvoorbeeld de uitkomsten van de verkiezingen van het Europese parlement) vroeg de redactie: “Wie spreken er namens kerk en missie in Europa?”
  Lees meer

Bekijk archiefBekijk meer verdieping